Filem

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Filem kuwe gambar-urip sing cokan uga diarani movie (plesetan sekang 'pindah (move) gambar'). Filem uga umum diarani 'sinema'.