Hollywood

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Hollywood kuwe jeneng salah siji distrik utawa kota cilik nang pinggir kota Los Angeles, negara bagian California, Amerika Serikat. Daerah kiye terkenal merga dadi pusat industri filem donya.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.