Hollywood

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Hollywood kuwe jeneng salah siji distrik utawa kota cilik nang pinggir kota Los Angeles, negara bagian California, Amerika Serikat. Daerah kiye terkenal merga dadi pusat industri filem donya.