Purwokerto Kota Pelajar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Purwokerto pantes disebut kota pelajar utamane kanggo daerah Jawa Tengah bagian kulon. Akeh Perguruan Tinggi nang kota kiye, Universitas, Sekolah Tinggi, Akademi lan liya-liyane. Sing nggolet elmu nang Purwokerto umume pelajar-pelajar sekang wilayah Banyumasan malah akeh juga sing sekang wilayah Jawa Barat.

Perguruan Tinggi[sunting | besut sumber]

SMA[sunting | besut sumber]

Purwokerto uga nduwe sekolah sing apik prestasine. Muride uga ora kur sekang Kabupaten Banyumas nanging uga sekang Kabupaten Purbalingga, Cilacap, Banjarnegara, Brebes lan Kebumen. Akeh lulusane sing mlebu nang PTN favorit. SMA sing favorit nang Praketa

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Purwokerto