Pabuaran, Serang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabuaran
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Serang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Pabuaran kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Serang, Banten, Indonesia.