Baros, Serang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baros
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Serang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Baros kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Serang, Banten, Indonesia.