Bojonegara, Serang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bojonegara
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Serang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Bojonegara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Serang, Banten, Indonesia.