Matematika & Ilmu Alam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Nang kene isine tentang ilmu-ilmu alam termasuk gejala-gejala alam, aspek-aspek fisik alam, sifat-sifat karo sistem materi, uga ditambah Matematika karo Kesehatan & Kedokteran.

Bidang Elmu[sunting | besut sumber]

Kaitan Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.