Kesehatan & Kedokteran

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prakata[sunting | besut sumber]

Nyegah penyakit kuwe lewih apik timbangane ngobati penyakit, kuwe kalimat sing gampang dituturna ning angel dilakoni.

Tenaga Medis[sunting | besut sumber]

Rumah Sakit[sunting | besut sumber]

Anjuran[sunting | besut sumber]

Angger kepengin urip sehat, anjuran-anjuran kiye kudu dilakoni, antarane: Olahraga sing teratur, madhang medhang sesuai kebutuhan, terus (aja kelalen) sregep gole ngibadah.


Deleng Juga[sunting | besut sumber]