Penyakit

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Penyakit kuwe maknane keadaan awak utawa tubuh uga pikiran sing ora normal sing marakna penderita ngerasa ora kepenak awak utawa pikiran. Elmu sing mempelajari masalah penyakit kiye yakuwe Patologi.

Jenis-Jenis[sunting | besut sumber]

Pengobatan[sunting | besut sumber]

Deleng Uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Biologi :