Penyakit

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Penyakit kuwe maknane keadaan awak utawa tubuh uga pikiran sing ora normal sing marakna penderita ngerasa ora kepenak awak utawa pikiran. Elmu sing mempelajari masalah penyakit kiye yakuwe Patologi.

Jenis-Jenis[sunting | sunting sumber]

Pengobatan[sunting | sunting sumber]

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


mBalik ming:

Biologi :