Mantingan, Bulu, Rembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mantingan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Rembang
Kecamatan Bulu
Kodepos
-
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Mantingan kuwe salah siji desa nang Kecamatan Bulu, kabupaten Rembang, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Bulu, Rembang