Sulang, Rembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sulang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Rembang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 21 desa
- kelurahan

Sulang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Rembang, Jawa Tengah, Indonesia.