Sarang, Rembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sarang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Rembang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 23 desa
- kelurahan

Sarang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Rembang, Jawa Tengah, Indonesia.