Klaten Selatan, Klaten

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Klaten Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Klaten
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
1 kelurahan

Klaten Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Klaten, Jawa Tengah, Indonesia.