Kebonarum, Klaten

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebonarum
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Klaten
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Kebonarum kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Klaten, Jawa Tengah, Indonesia.