Juwiring, Klaten

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Juwiring
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Klaten
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 19 desa
- kelurahan

Juwiring kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Klaten, Jawa Tengah, Indonesia.