Kecamatan Sempor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kecamatan Sempor
Kabupaten
Kabupaten Kebumen
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Sempor kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kebumen.

Desa-desa[sunting | besut sumber]

Desa-desa nang kecamatan kiye kayata :

  1. Bejiruyung
  2. Bonosari
  3. Donorojo
  4. Jatinegoro
  5. Kalibeji
  6. Kedungjati
  7. Kedungwringin
  8. Kenteng
  9. Pekuncen
  10. Sampang
  11. Selokerto
  12. Semali
  13. Sempor
  14. Sidoharum
  15. Somagede
  16. Tunjungseto

Delengan uga[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kabupaten Kebumen