Waduk Sempor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Waduk Sempor arahe nang lor Kota Gombong, kurang lewih 7 km. Taun 1967, Waduk Sempor wis klakon jebol, dadiaken banjir banlang lan makan korban akeh.

Delengan uga[sunting | besut sumber]

  • Waduk Sempor
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.