Waduk Sempor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Waduk Sempor arahe nang lor Kota Gombong, kurang lewih 7 km. Taun 1967, Waduk Sempor wis klakon jebol, dadiaken banjir banlang lan makan korban akeh.

Delengan uga[sunting | besut sumber]

  • Waduk Sempor