Gilis, Sarang, Rembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Gilis
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Rembang
Kecamatan Sarang
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Gilis kuwe salah siji desa nang Kecamatan Sarang, kabupaten Rembang, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]