Daftar Gubernur Jambi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
(Dialihna sekang Daftar gubernur Jambi)
Mlumpat maring: navigasi, goleti