Bangunrejo, Pamotan, Rembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangunrejo
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Rembang
Kecamatan Pamotan
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Bangunrejo kuwe salah siji desa nang Kecamatan Pamotan, kabupaten Rembang, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]