Owahan Anyar

Mlumpat maring: navigasi, goleti

Goleti owah-owahan anyare wiki nang kaca kiye.

Keterangan
(beda) perubahan, (versi) sejarah revisi, B kaca anyar, b suntingane bot, k suntingan kecil, ! owahan urung dipatroli,
(+ bita) isi kaca nambah, (- bita) isi kaca ntong, (← ringkasan otomatis), (→ suntingan bagian)
Opsi owahan anyar
Legendha:
A
Suntingan kiye gawé kaca anyar (uga deleng pratélaning kaca-kaca anyar)
c
Kiye suntingan cilik
b
Suntingan iki dilakokna déning bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahing kaca ing bèt
Tidokna 50 | 100 | 250 | 500 owahan pungkasan nang 1 | 3 | 7 | 14 | 30 dina pungkasan kiye
Dhelikaké suntingan cilik | Tuduhaké bot | Dhelikaké panganggo anonim | Dhelikaké panganggo sing mlebu log | Dhelikaké suntingane inyong | Tuduhaké kategorisasi kaca | Tuduhaké Wikidata

Tidokna owahan anyar molai sekang tanggal 8 Desember 2016 09.08
   

8 Desember 2016

7 Desember 2016

6 Desember 2016

4 Desember 2016

  • (Log pambusakan); 10.18 . . Murbaut (Dopokan | kontrib) mbusak kaca Panganggo:Wahyu Mandoko(Udhu kaca panganggo: isi sadurungé: '{{busek|dudu kaca panganggo}} Wahyu Mandoko, lahir 19 April 1949 di Temanggung, Jawa Tengah . Wartawan Senior SUARA PEMBARUAN di Purwokerto ini, sejak tahun 2006 sampai 2007, menjabat Wakil Pemimpin Redaksi Haria...)

2 Desember 2016