Owahan anyar

Mlumpat maring: navigasi, goleti

Runutna owah-owahan anyare wiki nang kaca kiye.

Opsi owahan anyar
Katrangan:
A
Suntingan kiye gawé kaca anyar (dhelengen uga: daftar kaca anyar)
c
Kiye suntingan cilik
b
Suntingan iki dilakokna déning bot
D
Item wonten ing Wikidata
(±123)
Gedhene kaca wis diowahi segede niki.
Tidokna 50 | 100 | 250 | 500 owahan pungkasan nang 1 | 3 | 7 | 14 | 30 dina pungkasan kiye
Singidaken suntingan cilik | Tedahaken bot | Singidaken panganggo anonim | Singidaken panganggo sing mlebu log | Singidaken suntingane inyong | Tedahaken Wikidata

Tidokna owahan anyar molai sekang tanggal 30 Agustus 2015 22.28
   

30 Agustus 2015

29 Agustus 2015

28 Agustus 2015

  • (bédane | versi) . . A Sigourney Weaver‎; 11.09 . . (+539). .86.21.31.158 (Dopokan)(Gawé kaca sing isi '{{Infobox person |name= Sigourney Weaver |image= Sigourney Weaver2.jpg |birthname= Susan Alexandra Weaver |birthdate = {{Birth date and age|1949|10|8}} |birth_place= Manha...')

26 Agustus 2015

23 Agustus 2015