Kategori:Artikel sing layak digabungna

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nggo deleng perubahan teranyar nang kaca-kaca nang kategori iki, deleng Astamiwa:Perubahan terkait/Kategori:Artikel sing layak digabungna.

Kategori kiye nggabungna kabeh kaca sing layak digabungkan . Kategori kiye tujuane kanggo pemeliharaan halaman-halaman nang Wikipedia secara sistematis. Kategori kiye kuwe bagiyan sekang Pemeliharaan Wikipedia.


Mutakhirna halaman kiye


Lihat pula: Wikipedia:Usulan pemindahan

Kategori kiye sekiye ora nduwe artikel utawa média.