Winongan, Pasuruan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Winongan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Pasuruan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
18 kelurahan

Winongan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pasuruan, Jawa Timur, Indonesia.