Gempol, Pasuruan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gempol
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Pasuruan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
15 kelurahan

Gempol yakuwe salah siji kecamatan sing ana nang kabupaten Pasuruan, Jawa Timur, Indonesia.