Pasrepan, Pasuruan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasrepan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Pasuruan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
17 kelurahan

Pasrepan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pasuruan, Jawa Timur, Indonesia.