Warungkondang, Cianjur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Warungkondang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Cianjur
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
45,15 kilomèter pesagi -
67.444 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Warungkondang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cianjur, Jawa Barat, Indonesia.