Cianjur, Cianjur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Cianjur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Cianjur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
6 kelurahan

Cianjur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cianjur, Jawa Barat, Indonesia.