Cugenang, Cianjur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cugenang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Cianjur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
76,15 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Cugenang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Cianjur, Jawa Barat, Indonesia.