Warung Kiara, Sukabumi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Warung Kiara
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Sukabumi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Warung Kiara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sukabumi, Jawa Barat, Indonesia.