Jampang Tengah, Sukabumi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jampang Tengah
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Sukabumi
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Jampang Tengah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sukabumi, Jawa Barat, Indonesia.