Ciracap, Sukabumi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Ciracap
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Sukabumi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Ciracap kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sukabumi, Jawa Barat, Indonesia.