Tenayan Raya, Pekanbaru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tenayan Raya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kota Pekanbaru
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Tenayan Raya kuwe salah siji kecamatan nang kota Pekanbaru, Riau, Indonesia.


Cithakan:Tenayan Raya, Pekanbaru Cithakan:Kota Pekanbaru