Temanggung, Temanggung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Temanggung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Temanggung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
19 kelurahan

Temanggung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Temanggung, Jawa Tengah, Indonesia.