Kledung, Temanggung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kledung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Temanggung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Kledung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Temanggung, Jawa Tengah, Indonesia.