Sumur, Pandeglang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumur
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Pandeglang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Sumur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pandeglang, Banten, Indonesia.