Cimanggu, Pandeglang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cimanggu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Pandeglang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Cimanggu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pandeglang, Banten, Indonesia.