Mekarjaya, Pandeglang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mekarjaya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Banten
Kabupaten Pandeglang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Mekarjaya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pandeglang, Banten, Indonesia.