Suku Azerbaijan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Azerbaijan
Azərbaycanlılar
[[Berkas:Novruz holiday 1.jpg|frameless]]
Total populasi
c. 38.000.000 jiwane
Bahasa
Basa Azerbaijan
Agama
Islam Syiah

Suku Azerbaijan (basa Azerbaijan: Azərbaycanlılar) kuwe salah siji suku bangsa nang Azerbaijan, Iran, Rusia, Georgia, Turki, Irak, Ukraina lan Belarus.

Deleng Uda[sunting | besut sumber]