Subang, Subang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Subang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Subang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
147,19 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Subang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Subang, Jawa Barat, Indonesia.