Ciasem, Subang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ciasem
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Subang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat Drs. Endang Darmawan
Wewengkon 117.19 km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. 922 jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Ciasem kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Subang, Jawa Barat, Indonesia.