Kalijati, Subang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalijati
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Subang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Kalijati kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Subang, Jawa Barat, Indonesia.