Sindangagung, Kuningan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindang Agung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Kuningan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Sindang Agung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kuningan, Jawa Barat, Indonesia.