Ciniru, Kuningan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ciniru
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Kuningan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Ciniru kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kuningan, Jawa Barat, Indonesia.