Luragung, Kuningan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Luragung
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Kuningan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Luragung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kuningan, Jawa Barat, Indonesia.