Purwokerto Wetan, Purwokerto Timur, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kelurahan Purwokerto Wetan
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Timur
Lurah
---
Luas
107 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Purwokerto Wetan kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Timur. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi wetan.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Lah anu nyong wong Prokerto Lor dadi ora teyeng mbahas prokerto wetan. Ngertine ya Pasar Wage kuwe melu prokerto wetan. Iya mbok...

pokoke yo wetan kali kuwi purwokerto wetan kaya kuwe med...

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

priben deneng ora lengkap kang ?

Liyane[sunting | besut sumber]

akeh tlembuke neng rodamas


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.