Purwanegara, Purwokerto Utara, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kelurahan Purwanegara
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Utara
Lurah
---
Luas
172,71 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

Prakata[sunting | besut sumber]

Kelurahan Purwanegara kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Utara. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi lor.

RW/RT[sunting | besut sumber]

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.