Parigi, Parigi Moutong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Parigi
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Parigi Moutong
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 14 desa
4 kelurahan

Parigi kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Parigi Moutong, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Parigi, Parigi Moutong Cithakan:Kabupaten Parigi Moutong