Menyang kontèn

Kabupaten Parigi Moutong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Kabupaten Parigi Moutong yakuwe salah siji kabupaten sing ana nang propinsi Sulawesi Tengah, Indonesia.