Pangandaran, Pangandaran

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Pangandaran, Ciamis)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pangandaran
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Ciamis
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Pangandaran kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ciamis, Jawa Barat, Indonesia.