Lakbok, Ciamis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Lakbok
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Ciamis
Pemerentahan
 - Jeneng Camat Drs. Budi Priyatno SHi, MH
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Lakbok kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ciamis, Jawa Barat, Indonesia.